LaL-YüReĞiM Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 89 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 43 Nerden : UZAKLARDAN
| Konu: Güzel Sözler C.tesi Mayıs 02, 2009 1:10 am | |
| Yagmuru sevdigini soyluyorsun yagmur yaginca kaciyorsun gunesi sevdigini soyluyorsun gunes cikinca kaciyorsun korkarim benide sevdigini soyluyorsun Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi Tanrım tümçiçeklerin solduğu öyle bir sonbahar gecesi al ki canımı vefasız yar koyacak tek bir gül bile bulamasın mezartaşıma... Doğarken niçin ağladığımı yaşadıkça anlıyorum Aşk bi boktur sifonu çek kurtul! Asla haraketsiz bir şeyi boşuna haraket ettirme Gökyüzü güneş olsa da sensiz karanlıktayım. Yaşamak sadece nefes almaksa şu aziz bedende can taşımaksa eninde sonunda toprak olmaksa ben böyle yaşamak istemiyorum Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece... Kim bir gün güneşin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....! Bilirim sen bir yıldızsın ve etrafında bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayım yalnız BEN de hayat var... Sana dünyanın en güzel varlığını vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ALINTI window.google_render_ad(); | |
|
Mahsun ADMİN
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Mayıs 07, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
Korkusuz-Amed ADMİN
Mesaj Sayısı : 240 Kayıt tarihi : 16/04/09 Yaş : 33 Nerden : Diyarbakır
| |