LaL-YüReĞiM Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 89 Kayıt tarihi : 19/04/09 Yaş : 43 Nerden : UZAKLARDAN
| Konu: SeVGİ SöZLeRİ C.tesi Mayıs 02, 2009 1:06 am | |
| Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! İçindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfkeyle,piser! Şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir..
Ağlamayı bil gülmeyi unutma Sevmeyi bil sevilmeden sevme Güller bülbüllerin yıldızlar gecelerin Mutluluklar sadece ama sadece senin olsun.
Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın
Her gülen yüze dostca sarıldım, Her sevgi sözüne arkadaşca baktım, Yanında olmasam bile umutlarımda hayallerimde hep sen vardın..
Gökyüzü ne kadar karanlık olursa olsun , Oralarda bir yerde mutlaka bir yıldız vardır. Bir kalp ne kadar sevgisiz olursa olsun, Mutlaka içinde yeşeren tomurcuk ve bir çiçek vardır .
Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, Böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, Seni sensiz yaşamak içime sinmiyor...
Birgün zaman kayar elinden tutamazsın. Sel gibi akan gözyaslarını kurutamazsın. Öylesine sendeyim öylesine bendesin ki Unutmak istesekte artık unutamayız!!!
Beni özlersen gökyüzüne bak. Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı. Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa. Ruhum orada çakılı....
window.google_render_ad(); | |
|