SATA Sürücülerini Windows Xp CD sine Entegre Etmek
Bu makalemizde Her formatta başımıza bela olan Sata sürücülerini Windows Xp cd mize entegre etmeyi öğreneceğiz, Başlıyoruz;
Öncelikle yapılacak işlemlerde kullanacağımız program ve sürücülerin bulunduğu rar dosyasını indirelim. Sata sürücüler ve program burada 1. Adım:Öncelikle Hard diskimizin C:\ kısmına girerek Yeni bir klasör oluşturuyoruz.Klasörümüzün ismi
XPCD olsun.Daha sonra Windows Xp cd nizi cdroma takıyoruz ve içerisindeki bütün dosyaları C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz.
2. Adım:Kopyalama işlemi bittikten sonra indirdiğimiz
4-sataraidintegrator.exe dosyasını da yine C:\XPCD klasörüne kopyalıyoruz.Daha sonra C:\XPCD klasöründeki 4-sataraidintegrator.exe dosyasına çift tıklıyoruz ve işlemin bitmesini bekliyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra buradan çıkıyoruz.
3. Adım: İndirdiğimiz diğer bir dosya olan
RVM_Integrator_1.4.3.exe ye çift tıklıyoruz.Programı açtığımız zaman karşımıza şöyle bir arayüz çıkıyor:
Daha sonra RVM Integrator programını açın. "Main" sekmesinde (resimde 1 ile gösteriliyor), "Browse to the which contains the i386 directory" yazan ilk bölümde xp kaynağınızın yerini belirtin (resimde A ile gösteriliyor ancak resimdeki Z:\XPCD olan kısım bizde C:\XPCD olacak). Ondan sonra ise altındaki kısmı da aynı şekilde doldurun (resimde B ile gösteriliyor). İlk satırdaki ile aynı olmasına dikkat edin. (Bazı durumlarda bu satırın da belirtilmesi gerekiyor, siz burayı doldurmadan ISO dosyası oluşturabiliyorsanız bir problem olmayacaktır.)